skip to Main Content
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

Alle privé consulten in Kermeta Hasselt -Kermt zijn tot eind december i.v.m. corona geannuleerd. De data in 2021 zijn in voorbereiding, afhankelijk van corona. Privé consulten via telefoon of videobellen zijn wel mogelijk, met hetzelfde resultaat als een persoonlijk bezoek. Ook in Zierikzee,Rotterdam, in Nederland ook bij je thuis. Kijk voor verdere informatie op www.janbouw.com ...

Alle privé consulten in Kermeta Hasselt -Kermt zijn tot eind december i.v.m. corona geannuleerd. De data in 2021 zijn in voorbereiding, afhankelijk van corona. Privé consulten via telefoon of videobellen zijn wel mogelijk, met hetzelfde resultaat als een persoonlijk bezoek. Ook in Zierikzee,Rotterdam, in Nederland ook bij je thuis. Kijk voor verdere informatie op www.janbouw.com

1 month ago

Jan Bouw - Parapsycholoog

parapsychologisch advies en coaching.Het eerste wat ik doe bij een privé consult is me op je afstemmen, je zou het een scan kunnen noemen. Tijdens deze scan krijg ik te zien en te voelen in wat voor lichamelijke en geestelijke toestand je bevindt.Van uit de metafysische wereld ontvang ik informatie vanaf je geboorte tot en met het heden.De informatie die je ontvangt geeft aan wat de oorzaak is van je problemen en van de situatie waarin je verkeert. De uitleg die je krijgt is zeer belangrijk voor je en kan je helpen om je leven overzichtelijk en hanteerbaarder te maken, ook ervaringen uit het verleden, zowel positieve als negatieve, ga je met andere ogen bekijken. Waardoor het voor je mogelijk wordt om een geestelijke groei door te maken. Ook wordt aangegeven wat je capaciteiten en je mogelijkheden voor de toekomst zijn.Een privé consult is een zeer verhelderende ervaring voor je en heeft een therapeutische invloed op je leven.Via het contact met de metafysische wereld is het voor mij ook mogelijk om contact te hebben met overledenen. Diepgaande informatie door te geven over metafysische onderwerpen, vragen te beantwoorden over je spirituele ervaringen en je daarbij te coachen.

Kijk voor verdere informatie op www.janbouw.com
Privé consulten op afspraak in:
Zierikzee, Rotterdam, Hasselt (B), bij je thuis.
Ook telefonische en videobellen consulten, met hetzelfde resultaat als een persoonlijk bezoek.
...

parapsychologisch advies en coaching.

5 months ago

Jan Bouw - Parapsycholoog

Huwelijk/familie in de andere wereld.Als mensen komen te overlijden, lees of hoor je dikwijls dat ze dan weer samen zullen zijn met hun overleden man, vrouw, kind of ouders, met de gedachte dat ze in het hiernamaals weer een echtpaar, gezin of familie zullen zijn. Deze eerder overleden personen kunnen wel bij de aankomst zijn van de overledene in het hiernamaals, om met de geestelijke begeleider en andere entiteiten de overledene te ontvangen in deze voor hem of haar nieuwe omgeving. Afhankelijk van het geestelijk evolutieproces van de eerder overledene -het is mogelijk dat deze zelf nog in een onthechtingsfase zit -is er contact met de nieuw aangekomenen mogelijk.
Het is echter niet in een huwelijk, gezin of familieverband, want dat zijn aardse normen en waarden die in het hiernamaals niet bestaan. Dat zal een teleurstelling zijn voor een groot aantal overledenen als zij dat ontdekken. Het contact met de geestelijk begeleider en andere entiteiten, waaronder ook personen die je op de aarde hebt gekend, is op een geestelijke en liefdevolle manier. Ze zullen ons altijd bijstaan in het onthechting- en evolutieproces om geestelijk te groeien en ze geven aan hoe het toegaat in die andere wereld.
Onze ziel is al miljoenen eeuwen onderweg om dit geestelijke evolutieproces te doorlopen en dit proces is nog lang niet ten einde. Al heel veel malen is de mens teruggekeerd op de aarde. Gereïncarneerd om onze leerprocessen te ervaren, die niet altijd makkelijk zijn. Onze ziel heeft in stoffelijke vorm tijdens al deze aardse levens in alle werelddelen geleefd en gewerkt en hoorde ook bij het ras van het land waar men tijdens dat leven woonde. Onze ziel heeft ook in al de miljoenen levens relatie, kinderen en verdere familie gehad en was wisselend van geslacht: in het ene leven man, in het volgende vrouw, homo, lesbisch enzovoort.
Tijdens deze eeuwenlange reis, die voorlopig nog niet afgelopen is, is de ziel teruggekeerd naar de andere wereld zodra het aardse leven ten einde was. Om daar tot rust te komen en de opgedane aardse ervaringen te verwerken en geestelijk te groeien. Om weer tot een groter bewustzijn te komen. In de loop van de tijd komt er een moment dat de ziel weer tot de aarde wordt aangetrokken en zich klaar moet maken voor een nieuwe reïncarnatie. Dat proces loopt ten einde als de ziel de aarde niet meer nodig heeft om geestelijke evolutie en groei door te maken, dan kan de ziel verder leren en groeien in het hiernamaals. De aarde blijft bestaan zolang de mensheid reïncarnaties nodig heeft. Misschien is het een schrale troost op dit moment, maar eens komt het moment dat we alle aardse lessen hebben geleerd.
Het zijn geen 8 groepen die we moeten doorlopen zoals op een school, maar miljoenen.
www.janbouw.comAls je wilt mag je deze tekst delen.
...

Huwelijk/familie in de andere wereld.

Comment on Facebook

Ja, dat staat ook uitgebreid in een boekje dat ik heb over een 'Zieltje' Herkende me daar helemaal in. We worstelen ons wel door naar het einde van dit leven. Weet komt allemaal goed, alles is maar tijdelijk hier. Mijn vader zei altijd: "Oók dít gaat voorbij". Het besef dat dat álles hier een illusie is en tijdelijk leert me te onthechten, deed mijn vader ook, alles is betrekkelijk maar nodig om ervan te leren/bewust te worden wat dan wél Belangrijk is. Gaat met vallen en opstaan, na vallen leren toch durven te gaan staan en verder te gaan.

zo kijk ik er eigenlijk ook naar, dank

View more comments

8 months ago

Jan Bouw - Parapsycholoog

Contact met een overledene.Toen ik mijn stoffelijk lichaam moest verlaten om terug te gaan naar de andere wereld, ben ik bij aankomst daar met warmte en liefde ontvangen door mijn geestelijk begeleider, familie en vrienden die mij zijn voorgegaan naar deze wereld. Door mijn geestelijk begeleider en andere entiteiten werd ik naar een rustruimte geleid met een weldadige geestelijke warmte en rust om te onthechten van mijn stoffelijk lichaam en mijn aardse bestaan. In deze rustruimte, met een intense zachte kleur groen, liggen nog vele anderen te rusten. De één zal wat langer in deze rustruimte verblijven dan de ander, afhankelijk van de ervaringen in hun aardse leven. Als je geestelijk tot rust gekomen bent, volgen er gesprekken met je begeleider en entiteiten die er voor gekozen hebben om overledenen te begeleiden.
Tijdens deze gesprekken wordt je aardse leven besproken en uitgelegd, je kunt het een therapie noemen. Door de inzichten die opdoet, word je bewuster van de zaken die wel en niet goed gegaan zijn in je leven. Door al de inzichten die ik heb mogen ervaren, ben ik bewuster van de dingen die niet goed gegaan zijn in mijn aardse leven, hier voor bied ik mijn welgemeend excuus aan. Tijdens dit bewustwordingsproces word je ook meegenomen naar de mensen die je hebt moeten achterlaten op de aarde, dat ze je kunnen waarnemen is niet altijd mogelijk. Men nog vastzitten in het verdriet en de pijn of zelfs boosheid dat je hen hebt moeten achterlaten. Bij mij zijn er tegenstrijdige gevoelens: ik ben blij dat ik overleden ben, na een lange periode van ernstige lichamelijke klachten in mijn aardse leven, maar ook verdrietig dat ik jullie heb moeten achterlaten.
In de toekomst zal ik jullie regelmatig komen bezoeken in je aardse leven. Wellicht zal je me niet altijd waarnemen of voelen als ik je aanraak, een kus op je wang geef of op een andere contact met je zoek. Voel je dan niet schuldig, ik begrijp dat moeilijk is. Het is soms makkelijker om in je dromen bij je te komen. Ga door met jullie leven, maak er wat van.


Deze tekst is doorgegeven tijdens een privé consult “contact met overledenen”. Om privé reden wordt er geen naam vermeld.
www.janbouw.com
face book.com?parapsychycholoogjanbouw
...

Contact met een overledene.
Back To Top