skip to Main Content

PARAPSYCHOLOGISCH ADVIES

Het eerste wat ik doe bij een privé consult is me op je afstemmen. Je zou het scannen kunnen noemen. Tijdens deze scan krijg ik te zien en te voelen in wat voor lichamelijke en geestelijke toestand je bent. Vanuit de metafysische wereld ontvang ik informatie vanaf je geboorte tot en met het heden.
Deze informatie geeft aan wat de oorzaak is van je problemen en van de situatie waarin je verkeert.
Het antwoordt op al je vragen en de uitleg die je krijgt zijn belangrijk en kunnen je helpen om je leven overzichtelijker en hanteerbaarder te maken, ook je ervaringen uit het verleden, zowel positieve als negatieve, ga je met andere ogen bekijken. Waardoor het voor je mogelijk wordt om een geestelijke groei door te maken. Tijdens het consult wordt ook aangegeven wat je capaciteiten en mogelijkheden voor de toekomst zijn.
Een privé consult is een verhelderende ervaring voor je en heeft ook een therapeutische invloed op je leven. Via het contact met de metafysische wereld is het voor mij mogelijk diepgaande informatie door te geven over metafysische onderwerpen, vragen te beantwoorden over je spirituele ervaringen en je daarbij te coachen.
Wat er ook gezegd of geadviseerd wordt,de beslissingen in je leven neem je zelf.

CONTACT MET OVERLEDENEN.

Dankzij de metafysische wereld is het voor mij mogelijk om contact te hebben met overleden mensen.
Tijdens het privé consult geven zij boodschappen door over hun huidige toestand en de geestelijk groei die ze hebben doorgemaakt. Door deze groei is het voor hen mogelijk hun aardse leven anders te bekijken en een beter begrip te hebben voor de zaken die in hun aardse leven gebeurd zijn. Ook wordt er excuus aangeboden voor wat er in hun aardse leven niet goed is gegaan.
Het is soms moeilijk voor hen om mensen op de aarde te bereiken, die hebben het te druk, zijn te gestrest, of zijn er bang voor, enz., en horen of voelen dan niet dat er uit de andere wereld contact met hen wordt gezocht.
Tijdens een privé consult word ik gebruikt als een spreekbuis om hun boodschap over te brengen. Dikwijls hoor ik van mensen na het consult dat ze weer positiever in het leven staan door de boodschappen die ze hebben door gekregen.

Privé consulten € 85,00 per uur, bij verlenging komt er € 21,25 per 15 minuten bij.
Je kunt nu ook met pin betalen.

Back To Top